Home sweet home

Jag landade i Köpenhamn idag klockan 1 och det var tur att jag ens kom iväg för flygplatsen var stängt i Dubrovnik för att det var storm. När jag kom till katsrup gick jag en sväng till Victorias secret men jag köpte bara en bodylotion för att jag inte kunde handla för en större summa för då skulle jag få tillbaka danska hundralappar så det var lite störigt men jag har redan så mycket från vs ändå. Jag skulle ta tåget till malmö men av någon anledning funkade det inte för mig att köpa biljett och jag var verkligen chokad över hur ohjälpsamma männsikor det finns som knappt orkar svara mig när jag frågar hur man gör. Jag har väl vant mig vid att alla i Kroatien är så snälla och hjälpsamma men jag kom hem tillslut iallafall. Lunch åt jag på ikea idag med pappa när han hämtade mig och det var så gott med köttbullar, potatis, sås och lingon och mjölk till det. bästa! Jag kan inte beskriva hur skönt det var att få gå in i mitt rum och hoppa in i min säng, har glömt hur skön den är till och med! Imorgon ska jag äntligen träffa Nicole i stan efter nästan två månader ifrån varandra, har saknat våra shopping och fika dagar haha.
 
Everyday pictures | | 5 kommentarer |

Best summer ever

Det känns helt sjukt att jag varit här i två underbara månader och att det gått så snabbt! Detta har verkligen varit den bästa sommaren någonsin och jag har gjort massor med roliga saker och saker jag inte borde ha gjort haha. Jag har inga ord för hur kul jag haft! Nästa sommar ska jag absolut åka hit i två månader igen. Men det har somsagt varit den bästa sommaren men nu är det dags för mig att åka hem till malmö själv!
 
resor & minnen | | Kommentera |

Last day on this years vacation

Igår var det min sista dag på semestern för detta året och det känns helt sjukt att två månader gått så snabbt. Jag, Karro, Mimmi och Sandra gick till stranden i Dubrovnik på morgonen och det blåste ganska mycket så vågorna var helt galna! Flera meter höga. På slutet blev det till och med lite farligt för jag gjorde mig illa överallt när de starka vågorna drog ner mig under vattnet så jag slog i mig i stenarna men det var ändå riktigt kul. Det bästa var när jag var uppe och lämnade luftmadrassen så kollade min syster på mig från vattnet med ryggen vänd mot vågorna och då kom en 3 meter hög våg som åkte rakt över henne haha. Jag är iallafall glad över att min sista dag var riktigt rolig! Nu ska jag packa det sista och åka till flygplatsen med moster!
resor & minnen | | Kommentera |
Upp