WeekendDet gick ju väldigt bra med att börja blogga igen haha.. Nejmen för några dagar sen var jag så arg så jag tog sönder skärmen på min dator så nu funkar den inte och därför kan jag inte lägga in bilder från kameran men jag hoppas att den är fixad snart. I fredags var jag på vapiano med mina systrar och jag fick även med mig ett par skor från zara. Lördag var en perfekt vårdag, jag och Tea var i stan och fikade på starbucks uteservering, så underbart. Sen var det dags för kvällspass på jobbet med Anna och det var den sjukaste kvällen jag varit med om sen jag började för 6 månader sen. Har aldrig tagit så många beställningar, vår chef räddade oss i sista sekund när det blev kaos. Söndagspasset var lungt och skönt dock. Och idag har jag kört ett pass på gymmet med Filip. Längesen vi tränade tillsammans, skönt att ha börjat träna igen iallafall!
Allmänt | | En kommentar |

BackHar inte gett några livstecken här på länge så jag kände att det var dags nu haha. Det har hänt mycket som fått mig på dåligt humör ett bra tag nu och därför har även bloggen hamnat åt sidan men eftersom jag saknar att blogga och ta bilder så tänkte jag börja blogga igen, kan inte lova mycket uppdatering men jag ska försöka!

Min dag har iallafall bestått av ett entrence test på borgarskolan eftersom jag valde ekonomi på engelska i mitt gymnasieval, otroligt svårt var det men jag tror att det gick helt ok. Efter det gick jag hem till min syster som flyttade för några veckor sen och där har jag spenderat mycket tid sen dagen hon flyttade in eftersom jag älskar hennes lägenhet, mest pga att den ligger mitt i stan bredvid triangeln haha. Vi har planerat inför imorgon då min syster ska ha födelsedagsfest och inflyttningsfest eftersom min syster fyllde 23 idag så imorgon efter att jag slutat ska vi fixa allting, ser fram emot det! 
Allmänt | | 4 kommentarer |
Upp